• Αποστολή

  ΝΕΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ

  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΜΕΤΑΞΑ»

  Το νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ», εδώ και αρκετές δεκαετίες προσφέρει, με ικανοποιητική επάρκεια, εξειδικευμένες υπηρεσίες υγείας, κυρίως στον τομέα των νεοπλασιών.

  Η νέα Διοίκηση του νοσοκομείου, ευθυγραμμιζόμενη με τις απαιτήσεις του πρόσφατου ριζοσπαστικού μεταρρυθμιστικού νόμου 2889/01 καλείται, μέσα από την καταγραφή και την αξιοποίηση της υπάρχουσας πραγματικότητας να επαναπροσδιορίσει την στρατηγική του νοσοκομείου και να σχεδιάσει την προοπτική του, με μοναδικό τελικό στόχο την βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών του.

  Αφετηρία κάθε πρωτοβουλίας αποτελούν ο εντοπισμός των κοινωνικών αναγκών και η μέτρηση της αυξανόμενης ζήτησης υπηρεσιών περίθαλψης ογκολογικών ασθενών, εφόσον το νοσοκομείο διατηρεί και ενισχύει τον αντικαρκινικό του χαρακτήρα.

  «Εργαλεία» για την πραγματοποίηση των στρατηγικών στόχων αποτελούν οι, ως ένα βαθμό, οι ικανοποιητικές δομές του νοσοκομείου, η πολύχρονη και εξειδικευμένη εμπειρία των στελεχών, η υφιστάμενη και αναμφισβήτητη τεχνογνωσία, η ορθολογική διαχείριση των πόρων, η κινητοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού και η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών.

  Η Διοίκηση του νοσοκομείου με την συνεργασία και την καθοδήγηση του Γ΄Π.Ε.ΣΥ. Αττικής θα προσπαθήσει να βελτιώσει τις μεθόδους οργάνωσης, διοίκησης και λειτουργικότητας του νοσοκομείου, μέσω της εφαρμογής νέων οργανωτικών, διοικητικών και διαχειριστικών προτύπων.

  Ιδιαίτερους επιχειρησιακούς στόχους θα αποτελέσουν, ο συνεχής εκσυγχρονισμός του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, η βελτίωση της κτιριακής και ξενοδοχειακής υποδομής, η δημιουργία ολοκληρωμένου μηχανογραφικού συστήματος, η ενίσχυση των υφιστάμενων διατομεακών τμημάτων (Κλινική Μιας Ημέρας, Κατ’ οίκον Νοσηλείας, Ιατρείο Πόνου κ.λπ.), η δημιουργία νέων υπηρεσιών Νοσηλευτικής και Ανακουφιστικής Φροντίδας (Ξενώνας ασθενών τελικού σταδίου, εντευκτήριο ασθενών κ.λπ.) και η βελτίωση των όρων και συνθηκών εργασίας του προσωπικού.

  Γνώμονας μας για την επίτευξη των στόχων θα είναι ο απόλυτος σεβασμός και η προάσπιση των δικαιωμάτων των ασθενών. Και το θετικό αποτέλεσμα θα προκύψει μέσα από την κοινή προσπάθεια και τη συνεργασία, Διοίκησης και Εργαζομένων, που φαίνεται ήδη ότι έχουν εξασφαλιστεί.

  Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε ότι το «σημερινό» νοσοκομείο «Μεταξά», είναι καλύτερο από το «χθεσινό» και το «αυριανό» θα είναι καλύτερο από το «σημερινό».

  Μέσα από αυτή την αισιόδοξη προοπτική και η δική μας ζωή ασφαλώς θα γίνει καλύτερη.

 • Διοίκηση

  [vc_row el_position="first last"][vc_column width="2/3"][vc_column_text]Το Νοσοκομείο Διοικειταί από Διοικητικό Συμβούλιο η σύνθεση του οποίου απαρτίζεται από τα εξής μέλη:

  ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

  ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΤΟΥΜΠΕΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ

  ΜΕΛΗ:

  Εκπρόσωπος ιατρών : ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

  Εκπρόσωπος Εργαζομένων: ΒΙΤΣΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

  [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][/vc_column][/vc_row][vc_column width="2/3"][/vc_column]

 • Ιστορία

  «Από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα, τα ευτυχή αποτελέσματα της αντιμετώπισης του καρκίνου κυρίως με την ακτινοθεραπεία, αλλά και με ειδικές χειρουργικές επεμβάσεις, καθώς και οι αναφαινόμενες δυνατότητες της χημειοθεραπείας, δημιούργησαν κλίμα ενθουσιασμού στον ιατρικό κόσμο. Επιπλέον οι σπουδαίες ανακαλύψεις στον τομέα της καταπολέμησης του καρκίνου – τόσο στη διάγνωση όσο και στην πρόληψη και θεραπεία– έθεσαν τις βάσεις ώστε να αναγνωρισθεί η Ογκολογία ως ξεχωριστός κλάδος της Ιατρικής. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο μια ομάδα νέων γιατρών του Πειραιά οραματίσθηκε τη δημιουργία ενός νέου Αντικαρκινικού Ιδρύματος με σκοπό την πρόληψη και καταπολέμηση των νεοπλασματικών νοσημάτων. Η προσπάθεια αυτή ευοδώθηκε με την αρωγή του Άγγελου Μεταξά, ο οποίος με τις ιδιόγραφες διαθήκες του από 2.11.1942 και 15.04.1954, δώρισε ένα μεγάλο ποσό στη μνήμη των γονιών του Σπύρου και Δέσποινας και με την καθοδήγηση του Γεωργίου Κατσαφάδου, πολιτευόμενου, αλλά και μάχιμου ιατρού χειρουργού.

  Το νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ» δημιουργήθηκε εξ αρχής ως αντικαρκινικό ίδρυμα. Για τις αρχές λειτουργίας του  οι θεμελιωτές συνεργάστηκαν με τον Γεώργιο Παπανικολάου ο οποίος είχε πλούσια εμπειρία από ανάλογα ιδρύματα στο εξωτερικό. Μάλιστα, ο ίδιος αυτοπροσώπως επισκέφθηκε τα υποψήφια οικόπεδα και συμβούλευσε να επιλεγεί το προνομιακό από άποψη θέας οικόπεδο  – στην πρώην έπαυλη Σκουλούδη- ενώ στη συνέχεια και για πολλά χρόνια διατηρούσε πυκνή αλληλογραφία παρακολουθώντας και συμμετέχοντας στην εξέλιξη του Νοσοκομείου. Παράλληλα τα ιατρικά στελέχη του Νοσοκομείου επισκέπτονταν τακτικά νοσοκομεία του εξωτερικού σε Γαλλία, Σουηδία, Αυστρία και ΗΠΑ προκειμένου να μεταφέρουν καινοτόμες ιδέες στο χώρο.

  Το 1959 τέθηκε ο θεμέλιος λίθος.

  Το 1967 υπήρχαν οι βασικές υποδομές στο υπόγειο του κτηρίου ενώ στο ισόγειο είχαν  εγκατασταθεί οι Διοικητικές Υπηρεσίες και υπήρχε και ο 1ος όροφος. Λειτουργούσαν τα εξωτερικά ιατρεία και υπήρχαν μόνο 13 θωρακισμένα κρεβάτια για νοσηλεία των ασθενών που λάμβαναν ραδιοϊσότοπα. Τότε ακόμα ο κλιβανισμός του ρουχισμού γινόταν στην Κλινική Κατσαφάδου!

  Όταν πρωτολειτούργησε, το 1967, υπήρχαν εννέα ιατροί διευθυντές: ο Αναξαγόρας  Παπαϊωάννου, χειρουργός, ο Βύρων Λισσαίος, χειρουργός, ο Διονύσης  Ραζής παθολόγος-ογκολόγος, ο Γιώργος Παπαδημητρίου, γυναικολόγος, ο Δ. Βεβελογιάννης ουρολόγος, η Ειρήνη Δρακοπούλου, κυτταρολόγος, η Αγγελική  Κατραχούρα, μικροβιολόγος, ο Α. Χατζηβασιλείου, βιοχημικός, ο Βασίλης Σπυρόπουλος, ακτινολόγος/ακτινοθεραπευτής. Επίσης υπήρχε και ένας βοηθός! Λίγο αργότερα προστέθηκαν πολλοί άλλοι, μεταξύ αυτών ο θωρακοχειρουργός Ζέλλος, ο χειρουργός Β. Γεωργούλης,  ο πλαστικός χειρουργός Ζαμπάκος, ο γαστρεντερολόγος Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, ο Μαθιός Κωνσταντουλάκης, παθολόγος Αιματολόγος που τον διαδέχθηκε ο Βασίλης Σεϊτανίδης,  Διευθυντής του Αιματολογικού Τμήματος που περιελάμβανε την Αιματολογική Κλινική- μια από τις πρώτες αυτοτελείς Αιματολογικές Κλινικές στην Ελλάδα-, το Αιματολογικό Εργαστήριο και την Αιμοδοσία.

  Αρχικά με την ονομασία «Διαγνωστικό Θεραπευτικό Ίδρυμα Πειραιώς εις μνήμην Σπύρου και Δέσποινας Μεταξά» και στη συνέχεια ως «Αντικαρκινικό Ινστιτούτο Πειραιώς εις μνήμην Σπύρου και Δέσποινας Μεταξά» υπήρξε πρωτοπόρο ειδικά στην πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση του καρκίνου. Μεγάλη έμφαση δόθηκε εξαρχής στην πρόληψη, γι’ αυτό δημιουργήθηκαν εξωτερικά ιατρεία για νοσηλευόμενους και εξωτερικούς ασθενείς με συμβουλευτικό χαρακτήρα. Για την αντιμετώπιση των διαγνωσμένων περιστατικών υπήρχαν δυο χειρουργικές κλινικές, ένα μεγάλο ακτινοθεραπευτικό Τμήμα, καθώς και παθολογική κλινική που πραγματοποιούσε χημειοθεραπείες (χημειοθεραπείες γίνονταν και στα άλλα Τμήματα, χειρουργικό, ακτινοθεραπευτικό κ.α). Στο Τμήμα ραδιοϊσοτόπων πραγματοποιούνταν διαγνωστικές και θεραπευτικές επεμβάσεις, ενώ υπήρχε και γαστρεντερολογική κλινική, που επιτελούσε κυρίως διαγνωστικό έργο.

  Ανάμεσα στις καινοτόμες δομές και λειτουργίες του νοσοκομείου ξεχώρισαν:

  • Η δημιουργία οργανωμένου αρχείου φακέλων ασθενών, επανδρωμένου με καταρτισμένο προσωπικό αρχείο φακέλων ασθενών. Ο αριθμός φακέλου ακολουθούσε τον ασθενή δια βίου και οποιαδήποτε εξέταση διενεργείτο προστίθετο στον φάκελο από ειδικές γραμματείς.
  • Η Κλινική Μιας Ημέρας, που είναι από τις πρώτες στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Β. Λισσαίου, αρχικά ως χώρος όπου γίνονταν οι αλλαγές των χειρουργικών τραυμάτων, αλλά σύντομα απέκτησε χαρακτήρα βραχείας νοσηλείας για παρακεντήσεις, μυελογράμματα, μεταγγίσεις και χημειοθεραπείες. Η προσφορά της συνεχίζεται μέχρι σήμερα.
  • Η Κατ’ Οίκον Νοσηλεία, που είναι η πρώτη στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε το 1979 με πρωτοβουλία του χειρουργού Β. Λισσαίου, που ήταν και ο πρώτος υπεύθυνος ιατρός, κατά τα ευρωπαϊκά και αμερικανικά πρότυπα. Λειτούργησε αρχικά σε μικρή ακτίνα γύρω από το νοσοκομείο, αλλά σύντομα επεκτάθηκε σημαντικά. Στελεχώθηκε από έμπειρες νοσηλεύτριες και κοινωνική λειτουργό. Τα πρώτα χρόνια γίνονταν χημειοθεραπείες και μεταγγίσεις αίματος στο σπίτι!
  • Η δημιουργία ομάδας ψυχο-ογκολογικής υποστήριξης. Δημιουργήθηκε με βάση δεδομένα από  ευρωπαϊκά Αντικαρκινικά Νοσοκομεία. Το εξωτερικό ψυχιατρικό ιατρείο, χωρίς να αρνείται βοήθεια στα αμιγώς ψυχιατρικά περιστατικά,  είχε ειδική κατεύθυνση  την προσέγγιση και υποστήριξη ασθενών και των οικείων τους με νεοπλασματικά νοσήματα.
  • Η δημιουργία ιατρείου πόνου, το οποίο εξ αρχής στελεχώθηκε από παθολόγους/ ογκολόγους, αναισθησιολόγους και ψυχίατρους.
  • Η σύσταση και λειτουργία Ογκολογικών Συμβουλίων. Υπήρξαν πρωτοπόρα στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκαν κατά τα αμερικανικά πρότυπα την εποχή όπου η κύρια αντινεοπλασματική αγωγή ήταν η χειρουργική αφαίρεση του όγκου και η ακτινοθεραπεία.
  • Καινοτόμα για την εποχή της ήταν και η απόφαση εισαγωγής στην Αιμοδοσία πλαστικών ασκών αίματος μιας χρήσης και κατάργησης των γυάλινων φιαλών για πρώτη φορά στον ελλαδικό χώρο (περί το 1974).
  • Επίσης στην Αιμοδοσία, η λειτουργία μιας από τις πρώτες συσκευές πλασμαφαίρεσης και διαχώρισης αιμοπεταλίων. Το μηχάνημα  Haemonetics  αγοράστηκε με δωρεά του ιδιοκτήτη της κλωστοϋφαντουργίας «ΑΙΓΑΙΟΝ» στα τέλη της δεκαετίας του 1970.

  Επίσης το Νοσοκομείο «Μεταξά» διακρίθηκε για τα εξής:

  1. Δόθηκε εξ αρχής μεγάλη έμφαση στα διαγνωστικά Τμήματα.  Δημιουργήθηκε μεγάλο Τμήμα Κυτταρολογίας, Παθολογικής Ανατομικής και  Ραδιοϊσοτόπων με ειδική κατεύθυνση.
  2. Τις προηγούμενες δεκαετίες το Νοσοκομείο στέγασε μια από τις πλουσιότερες και μεγαλύτερες ιατρικές βιβλιοθήκες με ειδική κατεύθυνση.
  3. Η Αιμοδοσία πρωτοστάτησε στην κατάργηση των ιδιωτικών τραπεζών αίματος από το 1974. Λίγα χρόνια αργότερα καταργήθηκαν οι τράπεζες και απαγορεύθηκε η επί πληρωμή  αιμοδοσία.
  4. Δημιουργήθηκε Σύλλογος εθελοντών και φίλων κυριών κατά τα αμερικανικά πρότυπα.
  5. Δημιουργήθηκε Σύλλογος μαστεκτομηθεισών και λαρυγγεκτομηθέντων.
  6. Μέσω γιατρών του Νοσοκομείου που ήσαν μέλη της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας ασκήθηκε πίεση και δημιουργήθηκε ο «Ξενώνας Καρκινοπαθών» στη θέση Καλυφτάκι (μεταγενέστερα Νοσοκομείο «Αγ. Ανάργυροι»). Σημειωτέον ότι η ιστορία του Νοσοκομείου συνδέεται στενά με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, καθώς ο Γεώργιος
  7. Κατσαφάδος υπήρξε πρόεδρος από το 1958-1975, ενώ ο Διευθυντής της Α’ Χειρουργικής Βύρων Λισσαίος, το τελευταίο εν ζωή ιδρυτικό στέλεχος της Εταιρείας, από το 1975 έως το 1984. Ο κ. Λισσαίος εξ άλλου υπήρξε μέλος του ΔΣ και του Εκτελεστικού Γραφείου της UICC- Union for International Cancer Control-  και από τη θέση αυτή, τη δεκαετία του ’70, έκανε ευρέως γνωστό το Νοσοκομείο στο εξωτερικό, υπήρξε ανταλλαγή επιστημόνων και νοσηλευτικού προσωπικού, κοινές δημοσιεύσεις, υποτροφίες κ.λπ.».

  Το «Αντικαρκινικό Ινστιτούτο Πειραιώς εις μνήμην Σπύρου και Δέσποινας Μεταξά» λειτούργησε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου έως το 1982 υπαγόμενο στις διατάξεις του ΝΔ 2592/1953 «περί οργανώσεως της ιατρικής αντιλήψεως». Το 1982 (με το ΠΔ 585/1982) μετατράπηκε σε νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου και εντάχθηκε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Από το 1986, που εκδόθηκε ο Οργανισμός του (ΦΕΚ 655 Β’) διέθετε 500 κλίνες.

 • Στατιστικά Στοιχεία

  [vc_row el_position="first last"][vc_column width="2/3"][vc_column_text el_position="first last"]Γεωγραφικός Χάρτης

  Ηλικιά Ασθενών

  Νεοπλασίες

  Ασφαλιστικός Φορέας[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][/vc_column][/vc_row]

 • Χωροθέτηση Τμημάτων

  [vc_row el_position="first last"][vc_column width="2/3"][vc_column_text][items_list type="items" header="Α' ΥΠΟΓΕΙΟ" top_margin_header="page_margin_top" additembutton="Add list item" read_more="0" top_margin="page_margin_top" el_position="first last"]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9368" url="https://metaxa-hospital.gov.gr/departments/a-b-aktinotherapeutiko/" url_target="same_window"]ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9144" url="https://metaxa-hospital.gov.gr/departments/farmakeio/" url_target="same_window"]ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9735"]ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9155"]ΑΡΧΕΙΟ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9555"]ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 231-207-9224"]ΜΑΓΕΙΡΕΙΑ[/item]

  [/items_list]

   

  [items_list type="items" header="B' ΥΠΟΓΕΙΟ" top_margin_header="page_margin_top" additembutton="Add list item" read_more="0" top_margin="page_margin_top" el_position="first last"]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9164"]ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9247"]ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9333"]ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9365"]ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9352"]ΑΠΟΘΗΚΕΣ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9322"]ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213 207 9564"]PET/CT[/item]

  [/items_list]

   

  [items_list type="items" header="ΙΣΟΓΕΙΟ" top_margin_header="page_margin_top" additembutton="Add list item" read_more="0" top_margin="page_margin_top" el_position="first last"]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9730" url="https://metaxa-hospital.gov.gr/departments/grafeio-ypodoxhs/" url_target="same_window"]ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9730"]ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΗΠΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9157"]ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ / ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9125" url="https://metaxa-hospital.gov.gr/departments/aktinologiko/" url_target="same_window"]ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9453" url="https://metaxa-hospital.gov.gr/eksoterika-iatria-metaxa/" url_target="same_window"]ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9361" url="https://metaxa-hospital.gov.gr/eisagogi/exoterika-iatreia/rantevou/" url_target="same_window"]ΡΑΝΤΕΒΟΥ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9714"]Δ/ΝΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9151"]ΥΠΟΔ/ΝΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9270"]ΥΠΟΔ/ΝΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9153"]ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9424"]ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9371"]ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9773"]ΜΟΝΑΔΑ BLES[/item]

  [item type="items" value=""]ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ[/item]

  [/items_list]

   

  [items_list type="items" header="1ος ΟΡΟΦΟΣ" top_margin_header="page_margin_top" additembutton="Add list item" read_more="0" top_margin="page_margin_top" el_position="first last"]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9410" url="https://metaxa-hospital.gov.gr/nosokomeio/dioikisi/" url_target="same_window"]ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9121"]ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9348"]ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9523"]ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9523"]ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9724"]ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9121"]ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9549"]ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213 207 9528"]ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9228" url="https://metaxa-hospital.gov.gr/features/koinonikh-yphresia/" url_target="same_window"]ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9100"]ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ[/item]

  [item type="items" value=""]ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9316" url="https://metaxa-hospital.gov.gr/departments/aimodosias/" url_target="same_window"]ΤΜΗΜΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9440" url="https://metaxa-hospital.gov.gr/departments/aimatologiko-2/" url_target="same_window"]ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9152" url="https://metaxa-hospital.gov.gr/departments/pyriniki-iatriki-2/" url_target="same_window"]ΤΜΗΜΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9436" url="https://metaxa-hospital.gov.gr/departments/anosologiko/" url_target="same_window"]ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9350" url="https://metaxa-hospital.gov.gr/departments/bioximiko/" url_target="same_window"]ΒΙΟΧΗΜΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ[/item]

  [/items_list]

   

  [items_list type="items" header="2ος ΟΡΟΦΟΣ" top_margin_header="page_margin_top" additembutton="Add list item" read_more="0" top_margin="page_margin_top" el_position="first last"]

  [item type="items" value="τηλ. 231-207-9264" url="https://metaxa-hospital.gov.gr/departments/pathologoanatomiko/" url_target="same_window"]ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9411" url="https://metaxa-hospital.gov.gr/departments/kyttarologiko/" url_target="same_window"]ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9411" url="https://metaxa-hospital.gov.gr/departments/mikroviologiko/" url_target="same_window"]ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9221" url="https://metaxa-hospital.gov.gr/departments/ourologiko-2/" url_target="same_window"]ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9257" url="https://metaxa-hospital.gov.gr/departments/b-xeirourgiko-2/" url_target="same_window"]ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9416"]ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ[/item]

  [/items_list]

   

  [items_list type="items" header="3ος ΟΡΟΦΟΣ" top_margin_header="page_margin_top" additembutton="Add list item" read_more="0" top_margin="page_margin_top" el_position="first last"]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9716" url="https://metaxa-hospital.gov.gr/departments/gastrenterologiko/" url_target="same_window"]ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9344" url="https://metaxa-hospital.gov.gr/departments/a-ogologiko-2/" url_target="same_window"]ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ – ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9612" url="https://metaxa-hospital.gov.gr/departments/aimatologiko-3/" url_target="same_window"]ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9452" url="https://metaxa-hospital.gov.gr/features/kat-oikon-noshleia/" url_target="same_window"]ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ[/item]

  [/items_list]

   

  [items_list type="items" header="4ος ΟΡΟΦΟΣ" top_margin_header="page_margin_top" additembutton="Add list item" read_more="0" top_margin="page_margin_top" el_position="first last"]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9444"]ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9231" url="https://metaxa-hospital.gov.gr/departments/monada-entatikis-therapias/" url_target="same_window"]ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9231"]ΜΟΝΑΔΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9510" url="https://metaxa-hospital.gov.gr/departments/a-b-aktinotherapeutiko/" url_target="same_window"]ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9444"]ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9551" url="https://metaxa-hospital.gov.gr/departments/otorinolariggologiko/" url_target="same_window"]ΤΜΗΜΑ Ω.Ρ.Λ.[/item]

  [/items_list]

   

  [items_list type="items" header="5ος ΟΡΟΦΟΣ" top_margin_header="page_margin_top" additembutton="Add list item" read_more="0" top_margin="page_margin_top" el_position="first last"]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9323" url="https://metaxa-hospital.gov.gr/departments/thorakoxirourgiko/" url_target="same_window"]ΘΩΡΑΚΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9544" url="https://metaxa-hospital.gov.gr/departments/gynaikologiko-2/" url_target="same_window"]ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213 207 9802" url="https://metaxa-hospital.gov.gr/departments/tmima-iatrikis-ths-ergasias/" url_target="same_window"]ΙΑΤΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213 207 9561"]ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ[/item]

  [/items_list]

   

  [items_list type="items" header="6ος ΟΡΟΦΟΣ" top_margin_header="page_margin_top" additembutton="Add list item" read_more="0" top_margin="page_margin_top" el_position="first last"]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9660" url="https://metaxa-hospital.gov.gr/departments/plastiki-2/" url_target="same_window"]ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9660" url="https://metaxa-hospital.gov.gr/departments/a-xeirourgiko/" url_target="same_window"]ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚO ΤΜΗΜΑ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9541" url="https://metaxa-hospital.gov.gr/departments/monada-mastou/" url_target="same_window"]ΜΟΝΑΔΑ ΜΑΣΤΟΥ[/item]

  [/items_list]

   

  [items_list type="items" header="7ος ΟΡΟΦΟΣ" top_margin_header="page_margin_top" additembutton="Add list item" read_more="0" top_margin="page_margin_top" el_position="first last"]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9546" url="https://metaxa-hospital.gov.gr/departments/endokrinologiko/" url_target="same_window"]ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ[/item]

  [item type="items" value="τηλ. 213-207-9665" url="https://metaxa-hospital.gov.gr/departments/a-ogologiko-2/" url_target="same_window"]ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ-ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ[/item]

  [/items_list][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][/vc_column][/vc_row]

Μετάβαση στο περιεχόμενο