Διήμερες Εκδηλώσεις Ενημέρωσης για την Πρόληψη Κατά του Καρκίνου του Μαστού 

Διοργάνωση Συμβολικού Περιπάτου ΖΩΗΣ και Ευαισθητοποίησης  των πολιτών απέναντι στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού 25/10/2022

Το ΜΕΤΑΞΑ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά και τους Συλλόγους Εθελοντών “Δρομείς για την Υγεία Πειραιά” «Αγκαλιάζω»,  «Στάσου Κοντά μας»

 Στα πλαίσια της διήμερης Καμπάνιας ενημέρωσης για την Πρόληψη κατά του Καρκίνου του Μαστού  το Νοσοκομείο Μεταξά και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς σε συνεργασία με τους Συλλόγους Εθελοντών «Αγκαλιάζω»,  «Στάσου Κοντά μας», και Σύλλογο Δρομέων Υγείας Πειραιά, τη Δευτέρα 24/10 και την Τρίτη 25/10, θα βρισκόμαστε σε κεντρικά σημεία του Πειραιά (πλατεία Κοραή – πλησίον Μετρό Δημοτικού Θεάτρου και πλατεία στον Ηλεκτρικό σταθμό Πειραιά) , ώστε να διανείμουμε ενημερωτικά έντυπα με χρήσιμες πληροφορίες για τη σημασία του Προληπτικού Ελέγχου και την άνετη πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας στο νοσκομείο ΜΕΤΑΞΑ.

Παράλληλα, έχει προγραμματιστεί   ένας συμβολικός περίπατος ευαισθητοποίησης την Τρίτη 25/10/2022 και ώρα 10:00 πμ στους  δρόμους του Πειραιά, με σημείο εκκίνησης το Γ.Α.Ν.Π. «Μεταξά» και σημείο τερματισμού το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Ο αγώνας δρόμου – ευαισθητοποίησης θα συνδιοργανωθεί με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Πειραιά, ο οποίος θα αναλάβει την οργάνωση και τη διεκπεραίωσή του. Η διεξαγωγή του αγώνα δρόμου, με σημείο συνάντησης τον προαύλιο χώρο του Ιερό ναού στον Άγιο Βασίλειο στις 09:15πμ  θα ξεκινήσει στις 10.00 π.μ., θα διέλθει μέσω της οδού  Μπόταση, στη συνέχεια θα κατευθυνθεί : αριστερά στην ακτή Θεμιστοκλέους, ακολούθως στο δεξί πεζοδρόμιο πάνω από το Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος, εν συνεχεία στον πεζόδρομο στο Πασαλιμάνι  με κατεύθυνση την οδό  Γρηγορίου Λαμπράκη ( στον δεξί πεζόδρομο) και  τέλος στα δεξιά  της Καραολή Δημητρίου, όπου ο  περίπατος    θα τερματίσει στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Στο σημείο του τερματισμού θα διενεργηθεί εκδήλωση ενημέρωσης στην Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Πειραιώς  με Θέμα: «Παράγοντες κινδύνου, νεότερα δεδομένα στην πρόληψη και θεραπεία στο καρκίνο του μαστού».

Σας θέλουμε αρωγούς σε αυτή την προσπάθεια για να θυμίσει σε όλους μας, την ανεκτίμητη συνεισφορά της πρόληψης στην «μάχη» κατά του καρκίνου του μαστού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


ΑΦΙΣΑ